dilluns, 14 d’abril del 2014

EL CASAL DE CASTELLÓ D'EMPÚRIES VISITA EL SIN EMPURIABRAVA

Aquest dimecres ha tingut lloc la segona trobada intergenaracional entre la gent gran voluntària i els joves de l’Institut d’Empuriabrava.
La primera trobada es va realitzar al Casal de Castelló d’Empúries, on els joves varen fer el primer contacte amb els voluntaris per tal de realitzar l’entrevista que prèviament havien treballat a l’aula, amb l’objectiu d’acabar elaborant una biografia de cada avi o àvia voluntaris del projecte.
Aquesta segona trobada, han estat els alumnes qui han convidat als voluntaris al centre educatiu, per participar novament en aquest intercanvi intergenaracional. A les 10h del matí s’han reunit de nou les parelles per tal de continuar el treball iniciat, aclarir dubtes i complementar el treball dels alumnes amb fotografies aportades pels avis i àvies.
Aquesta activitat, impulsada en el marc del Pla Educatiu d’Entorn, i organitzada conjuntament amb l’Institut d’Empuriabrava, pretén finalitzar amb una tercera trobada on els alumnes llegiran amb la presència dels voluntaris i familiars convidats, la biografia de cada persona gran.
Es preveu finalitzar l’activitat el proper mes de maig.
VEURE NOTÍCIA EMPORDA TV