dilluns, 31 de març del 2014

RODAJOC A CASTELLÓ D'EMPÚRIES

El passat dijous 27 de març, va tenir lloc el 4t Rodajoc de Castelló d’Empúries amb la participació de l’alumnat de 4t de primària dels centres d’ensenyament de Castelló d’Empúries, Fortià, Sant Pere Pescador, Sant Miquel de Fluvià, L’Armentera, Peralada i Cadaqués. I amb el suport de l’alumnat de l’INS Castelló d’Empúries.
El Rodajoc és una activitat organitzada pel Consell Esportiu de l’Alt Empordà i des de l’Observatori de l’Esport de l’Alt Empordà, òrgan dependent del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, i impulsada pels professors i mestres d’educació física de la zona, amb l’ajut dels ajuntaments i del Servei Educatiu de l’Alt Empordà.
El projecte pretén la recuperació de diferents jocs com a font d’intercanvi cultural a l’Alt Empordà. El Rodajoc és, doncs, la part visible i pràctica d’aquesta proposta multicultural i un punt de trobada i d’unió del treball que fan els centres educatius, els ajuntaments i el Consell Comarcal. Un treball basat en el coneixement de la cultura de joc dels pobles dels 5 continents amb la intenció de fer ciutadans més justos i respectuosos amb les cultures que formen la nostra societat.
En total hi ha participat 220 alumnes, i la valoració per part de tots els implicats és molt positiva.
VEURE NOTÍCIA EMPORDÀ TV