Centres educatius

Podeu consultar tota la informació dels centres educatius del municipi a: Informació centres educatius.

Per a més informació podeu adreçar-vos també al Servei d'assessorament a les famílies. El Servei d'Assessorament a les famílies és un servei municipal d’informació sobre l’escolarització en els centres d’educació infantil, primària i secundària del municipi.
Des d’aquest servei s’ofereix:
-Informació i assessorament a les famílies i a l’alumnat de l’oferta educativa del municipi.
-Suport en la tramitació de la documentació per a la preinscripció escolar.
-Acompanyament a les famílies nouvingudes en el procés d’escolarització dels seus fills.
A més estem treballant per tal de:
-Prevenir l’absentisme escolar.
-Procurar una distribució equilibrada de l’alumnat amb necessitats educatives específiques que permeti la seva integració, faciliti la cohesió social i afavoreixi una qualitat educativa adequada per a tota la població escolar.

INFORMACIONS: PREINSCRIPCIÓ CENTRES EDUCATIUS 2014 Properament s’inicia el període de preinscripció als centres educatius. Totes aquelles famílies amb fills/es nascuts l’any 2011 i que el proper setembre hagin de començar P3 , rebran una carta informativa amb les dates del procés i la documentació que caldrà presentar. La preinscripció es durà a terme de l'11 al 21 de març. Per a realitzar-la cal demanar dia i hora els dies 3,4 i 5 de març a un dels centres del municipi.
Tot seguit us facilitem els telèfons de contacte dels diferents centres:
Escola Ruiz Amado 972 25 02 34
Escola Joana d’Empúries 972 15 86 06
Escola El Bruel 972 45 66 25
Un cop feta la preinscripció, el període de matrícula serà del 10 al 13 de juny. Cal tenir en compte que no formalitzar la matrícula comportarà la pèrdua dels drets sobre la plaça sol·licitada. Per a més informació pots consultar la web de la Generalitat de Catalunya, Departament d’Ensenyament: http://www20.gencat.cat/portal/site/ensenyament

JORNADA DE PORTES OBERTES . MARÇ 2014 Benvolguts pares i mares, Per tal de poder conèixer personalment les instal·lacions de les escoles del nostre municipi, aquestes organitzem una jornada de portes obertes: DIMARTS 4 DE MARÇ.
Escola Ruiz Amado de 12 a 15.30h
Escola Joana d’Empúries de 14.30 a 16.30h
Escola El Bruel de 9 a 10h

Pots trobar-nos a:
SERVEIS A LA CIUTADANIA
Àrea d’Ensenyament
Plaça Joc de la Pilota,1 Tel.: 972 250 165
A/e: acciosocial@castello.cat Web: www.castello.cat