dijous, 5 de juny del 2014

FINALITZA EL CASAL PUIGMAL I COMENCEN ELS PATIS OBERTS

El passat dissabte 31 de maig va finalitzar l’activitat de Casal Puigmal, que ha tingut una durada de 10 dissabtes i s’ha dut a terme a l’Escola El Bruel d’Empuriabrava.
En el Casal Puigmal s'hi realitzen activitats diverses com ara esports, tallers, jocs o sortides amb bicicleta, tot això amb la finalitat de fomentar la participació dels nens/es en activitats de lleure.
Com a cloenda de l’activitat, es va organitzar una sortida familiar als Aiguamolls de l’Empordà, on hi van participar més de 80 persones.
La valoració per part de l’Ajuntament, l’AJAC, les famílies i els nens/es participants és molt positiva. Cada any augmenta el nombre d’inscripcions, i la participació i la implicació de les famílies en l’activitat és molt bona.
Una vegada finalitzat el Casal, l’Ajuntament i l’AJAC, posen en marxa l’activitat de Patis Oberts, que es durà a terme del 9 al 20 de juny, de dilluns a divendres, de 15 a 18h de la tarda al pati de l’Escola El Bruel d’Empuriabrava.
Aquesta activitat pretén promoure l’obertura dels patis de les escoles per a poder fer-ne un ús social i així oferir a infants, a joves i a les seves famílies uns espais adequats per al joc educatiu i compartit on poder gaudir del seu temps lliure.
Els Patis Oberts estaran conduïts per dos monitors encarregats de dinamitzar l’espai, fomentar la relació entre els usuaris i vetllar pel bon ús de les instal•lacions.
A més, el divendres 13 de juny i el dimecres 18 de juny es dinamitzaran dues activitats adreçades a l’alumnat de secundària:
- Divendres 13 de juny, a les 17h, al Camp Municipal d’Esports d’Empuriabrava, TORNEIG DE FUTBOL 7.
- Dimecres 18 de juny, a les 17h, al Pavelló Municipal de Castelló d’Empúries, TORNEIG DE FUTBOL SALA.
Les inscripcions es realitzaran una hora abans de l’inici de l’activitat. Cal portar el document d’identitat.
Totes les activitats són gratuïtes.