dijous, 12 de juny del 2014

CLOENDA DEL CONTE PER RELLEUS

El passat dimecres 11 de juny, més d'un centenar d'alumnes de 4t de primària les escoles Ruiz Amado, Joana d’Empúries i El Bruel es van concentrar a la Sala Gòtica per fer la cloenda de l’activitat Conte per Relleus.
Conte per Relleus, és una actuació del Pla Educatiu d’Entorn de Castelló d’Empúries, i pretén fomentar l’hàbit lector i desvetllar el gust per l’escriptura creativa a través del treball col·laboratiu i en xarxa entre les escoles del municipi, mitjançant la tecnologia del Google Sites, i amb la col·laboració de l’escriptora Mariona Masferrer, que ha participat en el projecte des de la primera edició.
L’activitat es va iniciar el curs 2011-2012. Els contes que s’han escrit anteriorment han estat: L’amulet perdut i Jan bu n’Daw.
Enguany la nova història ha estat “Els ocells viatgers”, una nova trama inspirada, com les altres edicions, amb el personatge real d’en Samba.
L’activitat ha estat possible gràcies a tot l’alumnat de 4t, els tutors de les escoles, l’escriptora Mariona Masferrer, els Serveis Educatius de l’Alt Empordà i l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, que ha finançat l’edició.
Els alumnes han sortit de la cloenda molt contents, i s’han pogut endur a casa un record de la serva experiència com a escriptors.VEURE NOTÍCIA A EMPORDÀ TV