divendres, 25 d’abril del 2014

SANT JORDI 2014

Dimecres dia 23 d’abril, diada de Sant Jordi, els centres educatius del municipi varen participar en les diferents activitats organitzades conjuntament amb l’Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament.
A primera hora, a la Plaça Joan Alsina, va tenir lloc l’actuació de danses tradicionals catalanes a càrrec de l’alumnat de 5è de primària de les escoles Joana d’Empúries i Ruiz Amado. L’activitat forma part del Pla Educatiu d’Entorn de Castelló d’Empúries i ha comptat amb la col·laboració de l’Esbart Dansaire, que ha estat l’encarregat d’assajar les danses amb els participants. Aquest és el segon any que es dur a terme l’activitat, i tots els implicats en fan una bona valoració. És una bona oportunitat per fomentar la relació entre els diferents nens i nenes dels centres educatius del municipi, així com per afavorir la participació de l'alumnat en les diferents activitats de l'entorn.
Seguidament, a la Plaça dels Homes, la regidora d’Ensenyament Dolors Barceló va realitzar l’entrega de premis del III concurs de dibuix cartell de Sant Jordi adreçat a nens/es de 2n de primària. Els tres guanyadors d’enguany van ser Àlex Chamorro de l’escola Ruiz Amado, Pedro Gallego de l’escola El Bruel i Adrià Alvarez de l’escola Joana d’Empúries. Hi va haver un premi per cada guanyador i un detall de participació per a la resta de participants.
Els alumnes d’educació infantil de l’Escola El Bruel varen aprofitar el matí també per conèixer els Gegants de Castelló, entre les diferents activitats que tenien programades al centre històric com visites a la Biblioteca o a la Farinera.
En definitiva va ser una jornada molt participativa i des de l’Àrea d’Ensenyament volem agraïr la bona col•laboració i participació de les escoles, que junts anem consolidant les activitats programades en aquesta diada. VEURE NOTÍCIA A EMPORDÀ TV